UNIVERSAL MEDICINE

Universal Medicine, opgericht door Serge Benhayon, is een internationale school voor Esoterische filosofie en wetenschap en een opleidingsinstituut voor complementaire therapieën met centra in Australië en Engeland. Daarnaast zijn er wereldwijd therapeuten die door Universal Medicine zijn opgeleid.

 

De Esoterische filosofie is gebaseerd op de ‘Ageless Wisdom’ en ligt in het verlengde van het gedachtegoed van de filosoof Hermes en vele anderen na hem. Esoterisch betekent simpelweg het meest innerlijke, de verbinding met onze ziel. Universal Medicine biedt mensen de mogelijkheid om contact te maken met hun meest innerlijke zijn, de bron van waaruit we alles weten, wat vitaliteit, innerlijke stilte en vreugde kan brengen. 
    
De cursussen, workshops, presentaties en audio’s van Universal Medicine bieden de deelnemers inzicht in hoe idealen en overtuigingen in de weg kunnen staan van het volgen van hun eigen innerlijk weten en waarheid, om de idealen en overtuigingen over hoe ze zouden moeten zijn of zouden moeten leven
 vervolgens los te kunnen laten. De lessen zijn simpel maar krachtig en ook ondersteunend in een complexe wereld waarin het moeilijk is om bij onze natuurlijke eenvoud te blijven.

De essentie van de leer van Universal Medicine gaat over liefdevolle keuzes maken in ons dagelijks leven, zodat liefde het fundament wordt van onze samenleving.

De presentaties van Universal Medicine zijn zowel diepgaand filosofisch als ook praktisch van aard en bieden een constante verdieping. Alle presentaties hebben als basis een diep respect voor een ieders keuze om wat er gepresenteerd wordt al dan niet te leven.

UM NEDERLAND
Universal Medicine Contact

Contact en informatie

UNIVERSAL MEDICINE THERAPIES in Nederland en België 

Therapeuten

L'Chaim

L'CHAIM! - AUF DAS LEBEN!

Een filmdocumentaire over 2 generaties uit de tweede wereldoorlog

Filmdocumentatie

WOMEN IN LIVINGNESS

MAGAZINE

Nu online te bekijken met als laatste uitgave 'Zelfwaarde'

Vrouwenmagazine

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon

STRONGER

Een videoclip over internet pesten en media

Muziekvideo

UNIVERSAL MEDICINE
VOLG ONS
  • Grey Facebook Icon

1593

FOLLOWERS

 
 
G
M
T
Y
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close
UNIVERSAL MEDICINE CONTACT

SERGE BENHAYON TV

THE SCHOOL OF THE LIVINGNESS

UNIVERSAL MEDICINE 

EXPOSED

women in livingness

WOMEN IN LIVINGNESS