top of page

UNIVERSAL MEDICINE

Universal Medicine, opgericht door Serge Benhayon, is een internationale school voor Esoterische Filosofie en Wetenschap en een opleidingsinstituut voor complementaire therapieën met centra in Australië en Europa. Daarnaast zijn er wereldwijd therapeuten die door Universal Medicine zijn opgeleid.

 

De Esoterische Filosofie is gebaseerd op ‘The Ageless Wisdom’ en ligt in het verlengde van het gedachtegoed van de filosoof Hermes en vele anderen na hem. Esoterisch betekent simpelweg het meest innerlijke, de verbinding met onze ziel. Universal Medicine biedt mensen de mogelijkheid om contact te maken met hun meest innerlijke zijn, de bron van waaruit we alles weten, wat vitaliteit, innerlijke stilte en vreugde kan brengen. 
 

De lessen zijn simpel maar krachtig en ook ondersteunend in een complexe wereld waarin het moeilijk is om bij onze natuurlijke eenvoud te blijven.

De essentie van de leer van Universal Medicine gaat over liefdevolle keuzes maken in ons dagelijks leven, zodat liefde het fundament wordt van onze samenleving.

UM NEDERLAND
Universal Medicine Contact

Contact en informatie

UNIVERSAL MEDICINE THERAPIES in Nederland en België 

Therapeuten

SB TV-n.gif

INTERVIEW/TV SERIE

'Serge Benhayon TV'
Bekijk alle episodes nu gratis online

Meer...

BLOG/WEEKLY
Lifestyle & Gezondheid

unimedliving.com

LifeLibrary

Meer...

De presentaties van Universal Medicine zijn zowel diepgaand filosofisch als ook praktisch van aard en bieden een constante verdieping. Alle presentaties hebben als basis respect voor een ieders keuze om wat er gepresenteerd wordt al dan niet in het dagelijks leven te integreren.

bottom of page