THE STUDENT BODY

DE STUDENTEN VAN
UNIVERSAL MEDICINE

VERDERE LINKS

Alle studenten samen worden 'The Student Body' genoemd. Zij zijn allemaal studenten van het leven - van hun eigen leven en van hun evolutie. De benaming ‘Student Body’ heeft zich in de loop der tijd tot een eigennaam gevormd. 'The Student Body' is een groep studenten die zich gezamenlijk en consistent blijft ontwikkelen. De wijze waarop de studenten naar beste vermogen leven, heet The Way of The Livingness.

Diegenen die zichzelf als studenten van Universal Medicine en als deel van ‘The Way of The Livingness’ zien, hebben ervoor gekozen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid, hun relaties en hun algemeen welzijn. Geïnspireerd door het leven van Serge Benhayon en de presentaties van Universal Medicine voelen zij zich gesteund en gesterkt om hun innerlijke waarheid te vertrouwen en daarnaar te leven.

Door te leven vanuit het innerlijk hart wordt de student een student van zijn eigen innerlijk weten – nooit een student van iemand anders.

‘The Way of The Livingness’ is gebaseerd op het inzicht dat iedereen altijd bijdraagt aan een groter geheel en dat iedere gedachte en iedere handeling effect heeft op partners, familie, vrienden, werkomgeving en de maatschappij. In plaats van aangenomen idealen en concepten als leidraad te nemen wordt het innerlijk weten, dat voor iedereen toegankelijk is, als basis genomen bij het maken van keuzes.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon

De Student Body is gevormd uit alle lagen en beroepsgroepen van de samenleving. Deze diversiteit brengt zeer gevarieerde samenwerkingsverbanden tot stand. De studenten hebben diverse projecten en initiatieven ontwikkeld zowel op professionele als vrijwillige basis. De Student Body werkt hierin lokaal, internationaal en over de verschillende tijdzones heen samen, waarbij thema’s als goed voor jezelf zorgen, verantwoordelijk zijn voor je eigen gezondheid, liefdevolle relaties en integriteit in zaken doen, de basis vormen voor publicaties, presentaties en workshops.

Ook zijn diverse bedrijven en opleidingsinstituten opgericht gebaseerd op de principes van ‘The Way of The Livingness’. Daarnaast deelt de Student Body haar ervaringen via online bibliotheken en internet platformen zoals bijvoorbeeld unimedliving.com

UNIVERSAL MEDICINE
VOLG ONS
  • Grey Facebook Icon

1631

FOLLOWERS

 

UNIVERSAL MEDICINE CONTACT
SB TV-n.gif

SERGE BENHAYON TV

THE SCHOOL OF THE LIVINGNESS

women in livingness

WOMEN IN LIVINGNESS