PRESENTATOR, FILOSOOF,
SCHRIJVER, BEHANDELAAR

SERGE BENHAYON

 • Grey Facebook Icon
VERDERE LINKS

Serge Benhayon is een buitengewone gewone man en een inspiratie voor duizenden mensen. Zijn integriteit en liefde voor mensen zijn ongekend en staan volledig in dienst van de mensheid. Hij heeft diverse complementaire behandelmethodes ontwikkeld, de begrippen zelfzorg en zelfliefde opnieuw gedefinieerd en een levenswijze ontwikkeld die laat zien dat het leven zelf het beste medicijn is. Hij leeft waarover hij spreekt – ‘He walks his talk’

De kwaliteit van zijn behandelingen, zijn bescheidenheid, zijn acceptatie van en absolute liefde voor mensen is altijd zichtbaar, voelbaar en onwankelbaar.

Door middel van workshops, boeken, audio’s en presentaties laat Serge de synergie tussen filosofie, wetenschap, religie en gezondheid zien. Deze holistische benadering past hij toe in zijn manier van leven, waarmee hij reflecteert dat de goddelijke essentie in ons niet teruggehouden of beschermd hoeft te worden. Dit inspireert mensen om voor zichzelf te gaan staan en zich vanuit hun eigen innerlijke weten uit te drukken.


Serge Benhayon werd in 1964 geboren in Montevideo, Uruguay en emigreerde op zesjarige leeftijd met zijn familie naar Sydney, Australië. Tijdens zijn schooltijd ontwikkelde Serge zich tot een veelbelovend sporter. Zijn sportprestaties leidden uiteindelijk tot een carrière als professioneel tenniscoach.


Begin jaren negentig verhuisde Serge Benhayon met zijn vrouw en hun vier kinderen naar de Far North Coast in New South Wales (Australië). Hier vervolgde Serge zijn carrière als gerenommeerd tenniscoach, met alle uiterlijkheden die bij dit soort succes horen, totdat hij zich in 1999 door een aantal ervaringen opnieuw bewust werd van de relatie met zijn ziel en de Hierarchy. Sindsdien heeft hij zijn levensfilosofie, levensstijl en beroepsmatige activiteiten fundamenteel veranderd en leeft hij vanuit de verbinding met zijn goddelijke essentie.

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Facebook Icon

Serge Benhayon over onderwijs

Video

Nog in datzelfde jaar richtte Serge Benhayon Universal Medicine op. Zes nieuwe healing modaliteiten – gebaseerd op de eeuwenoude Wijsheid van ‘The Ageless Wisdom’ - werden voor duizenden mensen wereldwijd een instrument voor inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Vanaf het begin hebben mensen uit alle lagen van de bevolking, waaronder ook veel professionals en behandelaars, zijn advies en ondersteuning gezocht, op zoek naar antwoorden die zij niet in de reguliere of alternatieve geneeskunde konden vinden. De kwaliteit van zijn healing-sessies, zijn bescheidenheid, acceptatie van en absolute liefde voor mensen zijn altijd zichtbaar, voelbaar en onwankelbaar. Ongeacht met welke emotionele of fysieke klacht of met welk verleden men naar hem toekomt, hij ontmoet iedereen met dezelfde openheid en waardering - een ontmoeting van mens tot mens. Hij staat bekend om zijn nauwkeurigheid in het lezen van de onderliggende energetische oorzaken van ziekte of levenssituaties en helpt mensen dit te begrijpen.

Omdat de vraag groter was dan wat hij aan individuele sessies kon bieden begon Serge met het presenteren van cursussen in Sacred Esoteric Healing om mensen de gelegenheid te geven zich niet alleen beter te voelen na een sessie, maar ook om te begrijpen waarom onze gezondheid wel of niet achteruitgaat en wat we zelf kunnen doen om ons welzijn te onderhouden en te vergroten. Hij was de eerste die het belang van energetische integriteit en energetische verantwoordelijkheid presenteerde en het effect hiervan op de kwaliteit van onze manier van leven.

 

In de loop der jaren heeft Serge wereldwijd talloze therapeuten, professionals en mensen met diverse achtergronden opgeleid in Universal Medicine Therapies. Tevens heeft hij de betekenis en het belang laten zien van zelfliefde en zelfzorg, zowel privé als op het werk, waarbij je in de eerste plaats zorgdraagt voor jezelf om vandaaruit zorg te kunnen dragen voor anderen.


Tevens initieerde Serge de filosofische school ‘The Way of The Livingness’ – de voortzetting van de eeuwenoude wijsheid ‘The Ageless Wisdom’ en de toepassing daarvan in het dagelijks leven. The Way of The Livingness beschrijft hoe je opnieuw in verbinding met deze wijsheid kan leven die van nature in ieders innerlijk hart aanwezig is, ongeacht leeftijd, geslacht, ras, religie, ideologie of overtuiging.

Serge Benhayon over tijd en perceptie

Video

Serge Benhayon TV

Bekijk nu de laatste afleveringen..

Website

UM Kalender

Universal Medicine Evenementenkalender

universalmedicine.com.au

Serge Benhayon is daarnaast een productief schrijver en heeft sinds de oprichting van ‘Unimed Publishing’ in 2007 tenminste één boek per jaar geschreven, waarvan er inmiddels tien zijn uitgegeven en een aantal klaar zijn om gepubliceerd te worden.


Serge Benhayon leeft op een open en voor iedereen zichtbare wijze – als leraar, vader, echtgenoot, vriend, filosoof en actief lid van de maatschappij. Door de waarachtigheid van zijn levenswijze en werk, zijn authenticiteit en integriteit realiseren velen zich dat het mogelijk is om vanuit hun eigen essentie en waarheid te leven en dit toe te passen in hun dagelijks bestaan.

De liefde van Serge Benhayon voor de mensheid uit zich onder andere in zijn grote bijdrage aan de samenleving:

 • Sinds 1999 heeft Serge zes healing modaliteiten uitgebracht die wereldwijd worden toegepast en die gericht zijn op het verbeteren en bevorderen van gezondheid en welzijn.

 • Hij ontwikkelde diverse healing producten.

 • Hij is de auteur van 10 gepubliceerde boeken met diverse andere in voorbereiding.

 • Zijn werkethiek, zijn leringen en zijn toewijding aan de mensheid zijn een inspiratie voor een grote groep mensen wereldwijd.

 • Hij werkt nauw samen met gelieerde paramedische en medische professionals.

 • Hij is adviseur van grote ondernemingen.

 • Hij werkt nauw samen met en adviseert een grote en gevarieerde groep van zelfstandigen en professionals hoe zij hun gemeenschap beter van dienst kunnen zijn.

 • Hij stelt veel van zijn vrije tijd beschikbaar om bij te dragen aan gemeenschapsprojecten met een breed scala aan onderwerpen en moedigt anderen aan om vanuit hun vakgebied iets terug te geven aan de gemeenschap. 

Voor meer informatie link naar http://www.sergebenhayon.com

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Vimeo Icon
 • Grey YouTube Icon
UNIVERSAL MEDICINE
VOLG ONS
 • Grey Facebook Icon

1631

FOLLOWERS

 

UNIVERSAL MEDICINE CONTACT
SB TV-n.gif

SERGE BENHAYON TV

THE SCHOOL OF THE LIVINGNESS

women in livingness

WOMEN IN LIVINGNESS 

De familie Benhayon