top of page

PRESENTATOR, FILOSOOF,
SCHRIJVER, THERAPEUT

SERGE BENHAYON

VERDERE LINKS

Serge Benhayon is een buitengewone gewone man en een inspiratie voor duizenden mensen. Zijn integriteit en liefde voor mensen zijn ongekend en staan volledig in dienst van de mensheid. Hij heeft diverse complementaire behandelmethodes ontwikkeld, de begrippen zelfzorg en zelfliefde opnieuw gedefinieerd en een levenswijze ontwikkeld die laat zien dat het leven zelf het beste medicijn is. Hij leeft waarover hij spreekt – ‘He walks his talk’

De kwaliteit van zijn behandelingen, zijn bescheidenheid, zijn acceptatie van en absolute liefde voor mensen is altijd zichtbaar, voelbaar en onwankelbaar.

Serge laat door middel van workshops, boeken en audiopresentaties de synergie tussen filosofie, wetenschap, religie en gezondheid zien. Deze holistische benadering past hij toe in zijn manier van leven. Hij reflecteert de liefde die we allemaal zijn. Die niet teruggehouden of beschermd hoeft te worden.


Door de waarachtigheid van zijn levenswijze en werk, zijn authenticiteit en integriteit realiseren velen zich dat het mogelijk is om vanuit hun eigen essentie en waarheid te leven en dit toe te passen in hun dagelijks bestaan.


Serge had tot 1999 een carrière als gerenommeerd tenniscoach, totdat hij zich door een aantal ervaringen opnieuw bewust werd van de relatie met zijn ziel en de Hierarchy. Sindsdien heeft hij zijn levensfilosofie, levensstijl en beroepsmatige activiteiten fundamenteel veranderd.

Serge Benhayon over onderwijs

Video

Serge Benhayon over tijd en perceptie

Video

Serge Benhayon TV

Bekijk nu de laatste afleveringen..

Website

Nog in datzelfde jaar richtte Serge Benhayon Universal Medicine op. Hij ontwikkelde zes nieuwe complementaire behandelmethoden – gebaseerd op ‘The Ageless Wisdom’. Duizenden mensen wereldwijd hebben inmiddels deze behandelmethode ontdekt. Zij ervaren het als een bron van inspiratie voor hun persoonlijke ontwikkeling.


Velen hebben sindsdien zijn steun en advies gezocht. Zijn bescheidenheid, acceptatie van en absolute liefde voor mensen zijn altijd zichtbaar, voelbaar en onwankelbaar. Ongeacht met welke emotionele of fysieke klacht of met welk verleden men naar hem toekomt, hij ontmoet iedereen met dezelfde openheid en waardering - een ontmoeting van mens tot mens. Serge staat bekend om zijn nauwkeurigheid in het lezen van de onderliggende - energetische - oorzaken van ziekte of levenssituaties en helpt mensen  deze te begrijpen. Hij was dan ook de eerste die het belang van energetische integriteit en energetische verantwoordelijkheid presenteerde en het effect hiervan op de kwaliteit van onze manier van leven. Serge laat de betekenis en het belang zien van zelfliefde en zelfzorg, zowel privé als op het werk, waarbij je in de eerste plaats zorgdraagt voor jezelf om vandaaruit zorg te kunnen dragen voor anderen.

In de loop der jaren heeft Serge wereldwijd mensen met diverse professionele achtergronden opgeleid in Universal Medicine Therapies.  Tevens initieerde Serge de filosofische school ‘The Way of The Livingness’.  Daarnaast is hij een productief schrijver en heeft sinds de oprichting van ‘Unimed Publishing’  vele boeken geschreven en uitgegeven.

Serge Benhayon leeft op een open en voor iedereen zichtbare wijze – als leraar, vader, grootvader, echtgenoot, vriend, filosoof en actief lid van de samenleving.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page