ESOTERIC MASSAGE

UM THERAPIEËN

Esoteric Massage is een behandelmethode die het lichaam helpt spanningen los te laten en naar een harmonieuze beweging terug te keren doordat de natuurlijke stroom van energie in spieren en gewrichten wordt hersteld.

Het lichaam heeft van nature een lichtheid en balans in houding en beweging, die je bijvoorbeeld nog goed bij kinderen kunt zien. In het dagelijks leven nemen we echter vaak een ongezonde houding aan en hebben we een manier van bewegen die ons niet ondersteunt en vervolgens een patroon wordt. Met behulp van Esoteric Massage kunnen de energetische oorzaken van dit patroon geadresseerd worden en wordt het lichaam uitgenodigd deze los te laten. Dit is belangrijk omdat de kwaliteit van bewegen een grote invloed heeft, zowel op onze lichamelijke houding als op onze gezondheid en gemoedstoestand.

 

Fysieke functionaliteit en expressie zijn een belangrijk deel van het leven. Esoteric Massage kijkt niet alleen naar hoe we bewegen maar ook naar waarom we bewegen en wat het effect hiervan is op de energetische en fysieke functionaliteit van het lichaam. Hierdoor is het mogelijk het lichaam te ondersteunen bij het maken van een aanpassing. 

 

Essentieel voor de bijzondere kwaliteit van Esoteric Massage is dat de behandelaar een levensstijl heeft waarin verantwoordelijkheid, zorg en waardering voor het eigen lichaam voorop staan.

Esoteric Massage onderscheidt zich van alle andere vormen van massage. Dit geldt zowel voor de gebruikte technieken en hun werking alsook voor de ervaring van de cliënt. Er is geen sprake van manipulatie en er wordt niet diep in het weefsel of met druk gewerkt. Cliënten ervaren dat de massage niet alleen ontspannend is maar ook dat zij zich vrijer en soepeler voelen. De massage is bij uitstek een therapie die het functioneren en de expressie van het lichaam verbetert en die voor iedereen geschikt is. Esoteric Massage biedt een grote variëteit aan technieken voor diverse lichamelijke klachten en problemen. Het is een behandeling met een hoge mate van integriteit en werkt met diep respect voor de cliënt en zijn of haar fysieke lichaam.

 

Essentieel voor de bijzondere kwaliteit van Esoteric Massage is dat de behandelaar een levensstijl heeft waarin verantwoordelijkheid, zorg en waardering voor het eigen lichaam voorop staan. Dit gebeurt vanuit de wetenschap dat alles wat de behandelaar buiten de praktijkruimte doet van invloed is op de kwaliteit van de behandelingen. Dat wil zeggen, hoe liefdevoller en zorgzamer men met zichzelf omgaat, des te meer deze kwaliteit op een natuurlijke wijze in de behandeling gebracht kan worden. Tijdens de behandeling wordt de cliënt zorgvuldig bedekt met warme handdoeken en wordt gebruik gemaakt van warme olie en crème waardoor de cliënt nog dieper in zijn lichaam kan zakken.

Beweging als resultaat van energie

Esoteric Massage baseert zich op het begrip dat de manier waarop we ons uitdrukken, denken en bewegen, altijd met en als gevolg van energie plaatsvindt. Dat betekent dat wanneer we een energetische kwaliteit kiezen die niet voortkomt uit onze essentie – zoals bijvoorbeeld boosheid of nervositeit – en dat steeds weer doen, het lichaam in toenemende mate belast wordt.

 

Het is duidelijk dat deze belasting op den duur hardheid, spanning en disharmonie in het hele lichaam veroorzaakt, met name in de spieren, de gewrichten en het bindweefsel. De behandelaar let niet alleen op de beweging zelf maar ook op waarom we de beweging op die manier maken. Het lichaam krijgt de mogelijkheid zich opnieuw te configureren, waardoor de kwaliteit van de beweging kan verbeteren en dus ook de gezondheid en het algemene welzijn.

Sacred Esoteric
Healing

Meer...

Esoteric Massage

Meer...

Esoteric Chakra-Puncture

Meer...

Esoteric Connective Tissue Therapy

Meer...

Esoteric Yoga

Meer...

VERDERE LINKS
UNIVERSAL MEDICINE
VOLG ONS
  • Grey Facebook Icon

1593

FOLLOWERS

 
 
G
M
T
Y
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 
[removed]
 
Options : History : Feedback : Donate Close
UNIVERSAL MEDICINE CONTACT

SERGE BENHAYON TV

THE SCHOOL OF THE LIVINGNESS

UNIVERSAL MEDICINE 

EXPOSED

women in livingness

WOMEN IN LIVINGNESS