DE WETENSCHAP VAN DE NADIS

UM THERAPIEËN

Chakra-puncture (CP) is een complementaire behandelmethode, waarbij flexibele, dunne naalden met behulp van een buisje licht in de huid geplaatst worden. De naalden worden niet dieper dan ongeveer 0,2 tot 0,4 mm ingebracht waardoor er slechts een lichte aanraking nodig is. Dit maakt dat Chakra-puncture ook geschikt is voor kinderen en mensen met angst voor naalden.

Chakra-puncture lijkt noch in theorie noch in praktijk op de traditionele Chinese acupunctuur of op enige andere vorm van acupunctuur. Er worden geen meridianen en geen acupunctuurpunten gebruikt. CP werkt met het systeem van de Nadis. Nadis zijn de 45.000 energiecentra of energetische cellen waaruit het lichaam bestaat, waar voortdurend energie doorheen stroomt en die ons toestaan alles te voelen wat in ons en in onze omgeving gebeurt.

De wetenschap van de Nadis

We kunnen uit vrije wil kiezen welke energie, namelijk vuur of prana, in en door ons - onze Nadis – stroomt. Dit beïnvloedt onze fysiologie en brengt gedachtes en gevoelens voort. De Nadis hebben altijd de natuurlijke kwaliteit van onze innerlijke essentie, ook wel goddelijke essentie genoemd, in zich en brengen deze tot uitdrukking als ze hierin niet gehinderd worden. Als de vurige energie vrijelijk door de Nadis kan stromen is het lichaam in zijn natuurlijke evenwicht en expressie, en voelen we de eenvoud van het leven.

Een energetische cel in vurige staat

 

  

 

Een energetische cel in pranische staat

Sacred Esoteric Healing

Meer...

Esoteric Massage

Meer...

Esoteric Chakra-Puncture

Meer...

Esoteric Connective Tissue Therapy

Meer...

Esoteric Yoga

Meer...

VERDERE LINKS

De energie waar we ons mee verbinden

maakt ons tot wie we zijn.

In harmonie zijn betekent dat de vurige energie voortdurend ongehinderd door het lichaam kan stromen. Wanneer deze vurige stroom onderbroken of verstoord wordt, ontstaat er in het lichaam een configuratie van energetische disharmonie. Chakra-puncture biedt de mogelijkheid om de harmonieuze kwaliteit te herstellen.

 

De zachte naaldtechniek van CP reactiveert de kern van de chakra, de Nadi, waardoor deze opnieuw tot expressie kan komen en de balans in de energetische staat van zijn hersteld wordt. Zo wordt het fysieke lichaam de mogelijkheid geboden om terug te keren naar de natuurlijke en ware vitaliteit.

 

Dit is de diepe heling die CP kan bieden omdat het ons terugbrengt naar de innerlijke essentie, wat ondersteunt in het loslaten van stressoren en pijn die we opdoen in het leven en die ons afhouden van onze vitaliteit en onze volledige expressie.

Inmiddels hebben velen baat gehad bij

Esoteric Chakra-puncture en fundamentele en blijvende veranderingen in hun leven ervaren.

Lees meer op:

www.chakra-puncture.com

UNIVERSAL MEDICINE
VOLG ONS
  • Grey Facebook Icon

1631

FOLLOWERS

 

UNIVERSAL MEDICINE CONTACT

Esoteric Chakra-puncture