top of page
Nadis
UM THERAPIEËN

Chakra-puncture is een behandelmethode gebaseerd op de wetenschap van de Nadis. Bij Chakra-puncture worden geen meridianen en geen acupunctuurpunten gebruikt.

 

Nadis zijn de 45.000 energiecentra of energetische cellen waaruit het energetische lichaam van de mens is opgebouwd. Door deze centra stroomt voortdurend energie waardoor we – of we ons hier nu van bewust zijn of niet – voelen wat in ons en in onze omgeving gebeurt. 

 

Als deze energie ongehinderd door het lichaam kan stromen, betekent dit dat het lichaam in harmonie is. Wanneer deze stroom onderbroken of verstoord wordt, ontstaat in het lichaam een configuratie van energetische disharmonie. Chakra-puncture biedt de mogelijkheid om de harmonieuze kwaliteit te herstellen.

 

Chakra-puncture maakt gebruik van dunne naaldjes die in de oppervlakte huid geplaatst worden. De naalden worden niet dieper dan ongeveer 0,2 tot 0,4 mm ingebracht waardoor er slechts een lichte aanraking nodig is. 

 

Deze naaldtechniek reactiveert de Nadi en herstelt de natuurlijke doorstroming. Deze techniek ondersteunt daarmee ook in het loslaten van stressoren en emoties die we opdoen in het leven en die ons afhouden van onze vitaliteit en volledige expressie. Op deze manier krijgt het fysieke lichaam de mogelijkheid om terug te keren naar de natuurlijke en ware vitaliteit.

Dit is de diepe heling die CP kan bieden: ons terugbrengen naar de innerlijke essentie. 

De energie waar we ons mee verbinden maakt ons tot wie we zijn.

Lees meer op:

www.chakra-puncture.com

Sacred Esoteric Healing

Meer...

Esoteric Massage

Meer...

Esoteric Chakra-Puncture

Meer...

Esoteric Connective Tissue Therapy

Meer...

Esoteric Yoga

Meer...

VERDERE LINKS
bottom of page