top of page

Cursussen en Workshops 

GB/AU/DE

VERDERE LINKS

Universal Medicine biedt jaarlijks een uitgebreid programma van workshops, cursussen en presentaties in Australië, Engeland en Duitsland, waarbij de Ageless Wisdom en The Way of The Livingness worden gepresenteerd en vertaald naar het dagelijks leven. 
Vast onderdeel zijn de Livingness Workshops en de cursussen voor Sacred Esoteric Healing level 1 t/m 4. Daarnaast zijn er gespecialiseerde opleidingen voor verschillende modaliteiten, zoals Esoteric Massage, Chakra-puncture en Esoteric Connective Tissue Therapy.

Workshops 

 

Het woord ‘Livingness’ staat voor een manier van leven vanuit ons ware zelf. In essentie is de ‘ware’ manier van leven een levenswijze waarbij je wie je echt bent op een harmonieuze wijze integreert, in een wereld waarin dat niet vanzelfsprekend is. 
Het probleem is - wanneer we niet ons ware zelf leven hebben we de neiging ‘op te geven’ en ons aan te passen aan wat er door onze omgeving van ons gevraagd wordt en leven we uiteindelijk datgene wat we niet zijn. Met als gevolg disharmonie in onszelf en in ons lichaam, wat kan leiden tot emotionele problemen en fysieke klachten.


Livingness 1 – ééndaagse workshop
In Livingness 1 leer je om je opnieuw te verbinden met je essentie en hoe je van hieruit kunt leven. Door simpele oefeningen krijg je inzicht in wat energie werkelijk is en hoe we met elkaar verbonden zijn. Livingness 1 biedt een eerste kennismaking met een andere manier van leven, introduceert de intelligentie van het lichaam en hoe je naar je lichaam kunt luisteren.

Livingness 2 – ééndaagse workshop
De Livingness 2 workshop is een verdieping van Livingness 1 en is voornamelijk gericht op het verder ontwikkelen van de verbinding met je lichaam en het vertrouwen in jezelf en anderen. De dag begint met een presentatie, gevolgd door hands-on Sacred Esoteric Healing sessies op de massagetafel. 

Naast deze Livingness workshops zijn er diverse andere, zoals de Relatie- en de Expressie & Presentatie workshop.  Klik voor meer informatie over workshops in:
Australië
Engeland
Duitsland

 UM EVENTS

Universal Medicine

EvENTS

universalmedicine.com

Cursussen

De diverse cursussen zijn niet alleen voor diegenen die behandelaar willen worden maar ook voor diegenen die een verdieping willen maken in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. De Sacred Esoteric Healing cursussen vormen de basis voor de gespecialiseerde opleidingen voor de verschillende esoterische modaliteiten.

Sacred Esoteric Healing (SEH) – Level 1-5
Sacred Esoteric Healing helpt om de energetische achtergrond van ziektes en ongemakken te begrijpen en te helen. Het biedt ondersteuning bij het loslaten van patronen en emoties die in het lichaam worden vastgehouden. Zo kan er meer helderheid ontstaan van waaruit andere keuzes kunnen worden gemaakt waardoor we meer liefdevol en harmonieus gaan leven.

In de vijf cursussen leren we wat heling werkelijk is en wat het betekent om een healingsessie te geven. Er worden specifieke technieken aangeboden en we ervaren het effect hiervan in ons lichaam. Door te weten hoe en waarom energie zich in ons lichaam beweegt, leren we hoe die energie terug in balans gebracht kan worden.

bottom of page